Strakonický Noimak cup: Ve starších přípravkách byli nejlepší domácí

Fotbalový stánek na strakonickém Sídlišti hostil v sobotu 20. června další ročník tradičního turnaje Noimak cup, který je určený pro hráče mladších a starších přípravek. Dohromady se sešlo třiadvacet družstev, tedy o jedno méně, než organizátoři původně očekávali. V obou kategoriích byli účastníci rozděleni do dvou skupin a poté následovaly boje o konečné umístění. Začalo se na přírodní trávě, ale vinou stálého deště se muselo dění přesunout na sousední umělku. To trochu narušilo plány, takže slavnostní vyhlášení, při němž byly předány ceny všem týmům, proběhlo s malým zpožděním.

Starší přípravky

Konečné pořadí

1. FK Junior Strakonice II, 2. FK Pelhřimov, 3. TJ Blatná I, 4. FC Písek, 5. FK Horažďovice, 6. SK Slavia Jesenice, 7. TJ Hradiště, 8. Jihočeská fotbalová akademie, 9. TJ Sušice, 10. FC Volenice 2013, 11. FK Junior Strakonice I, 12. TJ Blatná II.

Mladší přípravky

Konečné pořadí

1. FK Horažďovice, 2. TJ Start Luby, 3. FK Protivín, 4. SK Český Brod, 5. TJ Sušice, 6. FK Junior Strakonice A, 7. FK Uhlířské Janovice, 8. SK Otava Katovice, 9. TJ Blatná, 10. FC Volenice 2013, 11. FK Junior Strakonice II.

Text/Foto – Jan Petráš (Jižní Čechy TEĎ – Strakonicko)

Přejít nahoru