Junior doma opět zaváhal! Podruhé za sebou prohrál rozdílem třídy


Závěr podzimu fotbalistům Junioru Strakonice nevyšel. Ze tří posledních zápasů dva prohráli, oba doma. A oba shodně 1:4. V dohrávce 1. kola I. A třídy, která byla derniérou první poloviny sezony, v sobotu 10. listopadu na hřišti Na Sídlišti podlehli Trhovým Svinům (o dva týdny dříve předtím Na Křemelce s Planou u Českých Budějovic). Tým od Otavy tak přezimuje třetí se ztrátou šesti bodů na vedoucí Novou Ves u Českých Budějovic.

Domácí měli v úvodu první půle dvě dobré možnosti, které nevyužili, a tak ve 25. minutě udeřil hostující Kodras. Vedení udrželi hosté do půle. Druhé dějství začali Strakoničtí skvěle, hned ve 46. minutě vyrovnal Zušťák a za další dvě minuty vsítil druhý gól, jenže ten neplatil pro ofsajd. Pak měl ještě stoprocentní příležitost Bálek, který ale sám proti brankáři neuspěl. A karta se začala obracet.

Soupeř v 65. minutě po rychlém protiútoku a chybě domácích dal na 2:1, konkrétně Šemro. Za dalších pět minut přišel další rychlý kontr a míč z bezprostřední blízkosti dorazil Chromčák - 1:3. skvělý úsek hry pro hosty pak korunoval v 76. minutě čtvrtou trefou Gažák. Junior se k většímu ohrožení už nedostal, obrana Trhových Svinů pracovala skvěle, domácím vázla mezihra a kombinace.

Text/Foto – Miloš Vrátný (Jižní Čechy TEĎ – Strakonicko)

Přejít nahoru