Zimní Wolf liga r. 2007 a ml. – 2. hrací den


SESTAVA:  Matyáš Janda, Viktor Janda, Jakub Vanda, Jan Tomšovic, Štěpán Mach, Jonáš Kostka, Karel Kloud (C), Filip Švejnoha, Daniel Steiner, Kamil Dejmek, Martin Zeman, Matěj Peleška.

FK Junior Strakonice – Jindřichův Hradec 4:0

Do tohoto utkání jsme doslova vlítli a během 5 minut jsme vedli 2:0, nakonec jsme vyhráli 4:0, kdy všechny góly nastřílel Karel Kloud.

FK Junior Strakonice – Dynamo Č.B.  2:1

Těžký zápas, který nakonec se štěstím dopadl dobře v náš prospěch. Prvních deset minut bylo pro náš tým kritických, kdy jsme se jen bránili soupeřovým nájezdům. Po hrubé chybě našeho brankaře jsme dostali gól na 1:0. Vzhledem  k času, kdy jsme obdrželi branku, tak soupeř dostal pokyn dohrát utkání v klidu a na jistotu, čehož využil Honzík Tomšoviců, který po vydařené kombinaci vstřelil kontaktní gól na 1:1. Do konce utkání zbývali dvě minuty a soupeř zalezl opět na svoji polovinu a nechal nás hrát naší krásnou hru – opět nádherná kombinace a Peleška gól na konečných 2:1.

FK Junior Strakonice – Dačice 1:1

Velmi vyrovnaný výkon obou mužstev, kdy na každé straně bylo hodně zahozených gólových situacích. Pochvala i pro našeho brankaře Matyho Jandu. Vývoj utkání byl příznivější pro soupeře, protože vedl dlouho 1:0. Nicméně jsme nic nevzdávali a bojovali až do konce, kdy Jonek Kostků měl v poslední minutě výborný presink na brankaře, dokázal mu konstruktivně odebrat a po té už bylo snadné dát gól do prázdné branky 1:1.

FK Junior Strakonice – Meteor Tábor 4:0

Tento zápas byl pro kluky spíše trénink než turnajový zápas. Všechny čtyři branky, které jsme dali tak padli po nacvičených situacích, které trénujeme dokola a klukům se tyto věci podařilo předvést

i v utkání. Klobouk dolů pánové…

Branky: Kloud, Tomšovic, Peleška, na konečných a sladkou tečkou turnaje 4:0 Daniel Steiner.

Přejít nahoru