Zimní Wolf liga r.2006 – 3.hrací den


3. kolo Zimní Wolf ligy - r. 2006 nám vůbec nevyšlo a postup do play off skupiny o 1. - 5. skupiny můžeme zapomenout.
Soupiska FKJS: Matyáš Janda - Lukáš Pacák, Filip Švejnoha, Michal Čumpelík, Matěj Straka, Daniel Reindl, Lukáš Vaněček, Karel Kloud, Adam Rejšek, Filip Sokol, Daniel Kural 
FK Junior Strakonice - Třeboň 0:2
O osudu zápasu rozhodl třeboňský hráč, který byl na hřišti rozdílový nejen svými výškovými parametry, ale hlavně herní kvalitou. Jakmile dostal trochu prostoru, dokázal situace využít. Naše hra směrem dopředu byla pasivní, málo jsme se zapojovali do kombinace a spoléhali spíše na dlouhé nákopy našeho gólmana. Mátožný výkon celého týmu.
FK Junior Strakonice - Mokré 4:0 
Branky: Karel Kloud, Lukáš Vaněček, Adam Rejšek, Filip Švejnoha
Povinné vítězství nad soupeřem ze spodku tabulky, ale o vítězství jsme definitivně rozhodli až v závěru zápasu.
FK Junior Strakonice - Rudolfov 4:0  
Branky: Karel Kloud 2, Lukáš Vaněček, Adam Rejšek
Podobný scénář jako v předchozím zápase s tím, že soupeř byl ještě odevzdanější.
 FK Junior Strakonice - Hradiště 0-1
  V zápase "pravdy", ve kterém jsme potřebovali pro zachování šance o postup do skupiny o 1.-5. místo bezpodmínečně vyhrát, jsme vyhořeli. Možná jsme měli herně mírně navrch, ale před brankou soupeře jsme nic kloudného nevymysleli nebo jen velmi málo. Soupeř rozhodl z brejkové situace, kdy hradišťský hráč pěknou střelou překonal našeho gólmana vracejícího se teprve do správného brankařského postavení.
FK Junior Strakonice - Vimperk 0:5
"Korunu" všemu jsme nasadili závěrečným zápasem. Soupeř si z nás udělal rozborku - sborku a po našem odevzdaném až ostudném výkonu jsme po zásluze schytali nepopulárního "bůra".
Přejít nahoru