Jankov – Muži FKJS

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
18.6.2022 17:00 KP mužů 2021/2022 30. kolo
1 - 1
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Lízal  – Funda, Staněk, Rozhoň, Čapek – Benedikt, Zelenka – Máška, Míčka, Kafka ( 58 min. Zábranský ) – Krejčí ( 88 min. Kozlík )

 

Rohy :     6 : 2

Střely na branku :  5 : 6

Střeli mimo branku : 2 : 1

Žluté karty :    3 : 1 49 min. Kolár, 42 min. Lošek, 74 min. Hanzlík - 40 min. Funda 

Červené karty: 0 : 0

Poslední zápas jara a celého ročníku se hrálo za úmorného vedra a rozhodčí museli dát prostor během obou poločasů na osvěžení. Hrál se zajímavý fotbal, který nakonec skončil remízou. V prvním poločase byli domácí více na míči, a na brankové příležitosti to bylo 2 : 1. V 15 minutě převzal balon Zelenka dva metry na středovém kruhu na naší polovině a z této vzdálenosti nádhernou dalo by se říct Schickovou střelou z Eura dává na 0:1. Ve 20 minutě Popelka obelstil ve vápně obránce, ale Lízal mu pádem pod nohy gólovku chytil. V nastaveném čase prvního poločasu domácí Hanzlík ranou z voleje těsně minul branku.

Do druhého poločasu měli hosté pěkný nástup a to hned ve 46 minutě Míčka poslal do brejku Mášku a jeho zakončení brankář Komrska zlikvidoval. V 58 minutě Zábranský hned po střídání si poradil ve vápně s obráncem a jeho střela těsně minula branku. O minutu později v 59 minutě další příležitost z druhé strany měl Máška, jeho střelu golman vyrazil a dorážku z blízka Míčkovi chytil. V 63 minutě si Lízal poradil s tečovanou střelou z vápna od Hanzlíka. V 67 minutě po rychlém protiútoku domácí Mizerou srovnávají skóre na 1 : 1. Nakonec mohli domácí rozhodnout zápas ve svůj prospěch když v 88 minutě Staněk zachraňoval na brankové čáře za již překonaným Lízalem.

Za hosty si zaslouží pochvalu fyzicky neúnavný Máška Jiří

Přejít nahoru