Muži FKJS – Č. Krumlov

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
12.6.2022 17:00 KP mužů 2021/2022 29. kolo
0 - 7
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Martínek  – Čapek, Rozhoň, Kafka ( 46 min.Petráň), Staněk – Míčka ( 65 min. Benedikt )Zábranský ( 80 min. Děd ), – Funda, Chalupa, Prajzler ( 65 min. Šimák ) - , Máška ( 80 min. Šimek )

Na střídání ještě byl k dispozici brankář Kozlík

Branky domácích: 

Branky hostí: Vávra 2x, Vaněk 2x, Růžička, Svoboda, Strapek

Rohy :    4 : 7

Střely na branku :  3 : 13

Střely mimo branku : 0 : 1 

Žluté karty :    1 : 0 73 min. Staněk

   

Červené karty: 0 : 0

Poslední domácí zápas proti silnému Krumlovu se domácí trenéři rozhodli poslat na hřiště všechny dorazové dorostence. Hosté od úvodního hvizdu na hřišti dominovali a začali pěkně z ostra. Ve 2 minutě dává Růžička na 0 : 1. V 8 minutě zvyšuje Svoboda na 0 : 2 a na domácích se to pěkně podepsalo. Tlak hostí pokračoval a v 16 minutě dávají Vaňkem gól do prázdné branky na 0 : 3. V 19 minutě opět Vaněk 0 : 4. Ve 24 minutě Martínek předvedl dva dobré zákroky, ale třetí už nestihl a Vávra dává na 0 : 5. My jsme ohrozili branku až ve 33 minutě, kdy Rozhoň z trestného kopu nadělal hostujícímu brankáři velké starosti, když vytlačil míč na rohový kop, který Čapek nasměroval do branky a opět brankář stačil míč vytlačit na břevno.

Dominance hostí pokračovala i v průběhu druhého poločasu, akorát s tím rozdílem, že už jsme se více osmělovali hrou dopředu. V 55 minutě vyslal dělovku z přímého kopu Novák a Martínek vytáhl parádní zákrok a míč poslal na rohový kop. V 58 minutě dává Vávra na 0 : 6. V 70 minutě měl Růžička hned dvě tutovky za sebou, ale Martínka neprostřelil. V 85 minutě se hosté prokombinovali až před Martínka a dávají Strapkem na 0 : 7.Největší gólová šance domácích přišla až v závěru utkání, když Šimák se ve vápně uvolnil, předložil míč Petráňovi, ale golman mu jeho střelu chytá. Byla to krutá prohra, ale zcela zasloužená.

Našim nejlepším hráčem byl v tomto utkání Chalupa Ondřej.

Přejít nahoru