Čimelice – Muži FKJS

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
4.6.2022 17:00 KP mužů 2021/2022 28. kolo
2 - 3
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Lízal  – Čapek, Žáček, Rozhoň, Zahrádka – Děd ( 46 min. Zelenka ), Funda ( 46 min. Míčka ) – Nosek ( 72 min. Šourek ), Doležal ( 82 min. Zábranský ), Máška – Krejčí ( 90 min. Kafka )

Na střídání ještě byl k dispozici brankář Martínek

Branky domácích:  Šťástka, Nekl

Branky hostí: Krejčí 2x, Máška

Rohy :    2 : 6

Střely mimo branku :  3 : 3

Střely na branku :  6 : 7

Žluté karty :    2 : 3 38 min. Děd, 52min. Rozhoň, 87 min. Lízal   

Červené karty: 0 : 0

Po celý zápas se z pohledu diváků pořád něco dělo před oběma brankami, což z pohledu trenérů nebylo moc dobré. Již v 9 minutě Děd z 25 metrů pořádně vystrašil domácího brankáře. V 11 minutě zase domácí měli velkou příležitost Neklem, ale Lízal ho vychytal. Ve 22 minutě Krejčí si udělal na vápně prostor ke střele, která mířila k tyči a brankář vyrazil na rohový kop. Ve 23 minutě po dlouhém domácím autu zachraňoval Lízal na brankové čáře. V 26 minutě už Lízal nestačil na samostatný nájezd Šťástky a domácí jdou do vedení 1: 0. Ve 34 minutě po rohovém kopu měl na hlavě gólovku Rozhoň, ale jeho hlavička skončila vedle. Ve 41 minutě hosté nešťastně zahráli ve vápně rukou a domácí Nekl penaltu proměnil na 2 : 0.

Do druhého poločasu trenér Cimrhanzl udělal hned dvě změny, které se mu vyplatili. Csaplárova past sklapla. Hned v úvodu po rohovém kopu vznikl v domácím vápně velký závar a ke gólu to nevedlo. Ve 48 minutě na Čapka vzívala prázdná branka, ale zakončení ze 20 metrů dal vedle. V 52 minutě na Lízala běželi po rohovém kopu hostí čtyři na jednoho a Lízal vše vyřešil. V 53 minutě dal pěkný centr Čapek do vápna na Krejčího a zkušený šutér si poradil a snižuje na 1 : 2. V 62 minutě výborný balon do brejku dal Noskovi Máška, který byl ve vápně faulován brankářem a nařízenou penaltu Krejčí suveréně proměnil a skóre zápasu vyrovnal na 2 : 2. V 75 minutě vypustil z poza vápna Nekl jedovku k tyči a Lízal začaroval. V 79 minutě hosté předvedli pěknou kombinaci po pravé straně, Máška poslal centr na vápno, kde si balon převzal Šourek, uvolnil se do vápna a přesně přihrál Máškovi, který dílo dokonal a dává jak se ukázalo vítěznou branku hostí na 2 : 3.

Nejlepším hráčem hostujícího celku byl brankář Lízal a střelec dvou branek Krejčí

Přejít nahoru