Muži FKJS – Olešník

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
29.5.2022 17:00 KP mužů 2021/2022 27. kolo
0 - 1
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Lízal  – Zahrádka, Žáček, Rozhoň, Čapek – Děd ( 84 min. Zelenka ), Funda - Nosek, Doležal, Petráň ( 81 min. Zábranský ) – Tipanic ( 46 min. Máška )

Ještě byli připraveni brankář Kozlík a do hry Kafka

Rohy :     3 : 9

Střely mimo branku :  2 : 4

Střely na branku :  4 : 3

Žluté karty :    4 : 1 - 68 min. Funda, 76 min. Zahrádka, 83 min. Čapek, 90 min. Máška – 33 min. Vonášek 

Červené karty: 0 : 0

Tentokráte musel trenér Luděk Cimrhanzl improvizovat ( Tomáš Čakrt nemocen )ze sestavou ( hodně zraněných ) a tak do duelu s lídrem tabulky nasadil do sestavy hned 3 dorostence, kteří si mimo jiné nevedli špatně. Hosté sice hned od úvodu převzali iniciativu a také hned v 9 minutě šel Toth sám na Lízala a ten bravurním zákrokem udržel čisté konto. My jsme vyráželi do občasných protiútoků a z jednoho z nich v 25 minutě mohl Nosek skórovat, když propálil obránce a Tomášek v brance stačil vyrazit na rohový kop. Více se do poločasu před brankami neudálo.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a v 50 minutě předvedli pěknou akci, když Máška popotáhl balon po křídle, centrem našel nabíhajícího Petráně, který z jedný sklepl balon pro Doležala a jeho střelu Tomášek chytá. Ovšem v 55 minutě hosté podnikli rychlý protiútok a Szó nás potrestal

0 : 1. Od této chvíle nás hosté zatlačili a v 63 minutě měli velkou šanci navýšit skóre, ale střela skončila mimo tyče Lízalovi branky. V 77 minutě velkou šanci spálil hostující Štěch. V 83 minutě rozhodčí necitlivě odpískal pro hosty penaltu, kterou Szó poslal nad. Od této chvíle jsme získali převahu, která vyústila trestným kopem v 86 minutě z 25 metrů. Rozhoň poslal balon do šibenice a skvělý Tomášek jeho střelu vytáhl na spojnici – hezký moment. V 89 minutě faul na Žáčka ve vápně rozhodčí nechal bez povšimnutí ( úsměvné ). Ještě jeden pěkný moment byl v 85 minutě, kdy nastoupil za potlesku tribun David Lafata.

Náši nejlepší hráči byli brankář Lízal a Rozhoň.

Přejít nahoru