Muži FKJS – Blatná

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
22.5.2022 17:00 KP mužů 2021/2022 26. kolo
3 - 0
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Kozlík ( 83 min. Martínek )  – Funda, Žáček, Rozhoň, Čapek – Děd ( 40 min. Zelenka ), Zábranský ( 65 min. Doležal ) - Nosek ( 40 min.Máška ),Zahrádka, Petráň ( 73 min. Šourek ) – Krejčí

Ještě byl připraven do hry Staněk

Branky Čapek, Máška, Krejčí

Rohy :     6 : 4

Střely mimo :  2 : 1

Střely na branku :  5 : 1

Žluté karty :    0 : 0 

Červené karty: 0 : 0

Okresní derby v prvním poločase moc pohledného fotbalu nenabídl. Hra byla s obou stran rozháraná a téměř žádná kombinace. Také se před brankami nic neodehrávalo až do 26 minuty. Byly to střely ze střední vzdálenosti se kterými si brankáři poradili. Za domácí Zábranský a za hosty Hlaváč po jednom pokusu. V již zmíňované 26 minutě Krejčí přesně přihrál Zahrádkovi do vápna a jeho zakončení brankář Sedláček kryl. Ve 35 minutě Zahrádka rozehrál rohový kop a Čapek jeho centr uklidil do sítě 1 : 0. V 45 minutě přišla od domácích první hezká kombinační akce na jejímž začátku byl Čapek přes Mášku, ten sklepnul balon Krejčímu, který si poradil ve vápně s obráncem a přesným centrem opět našel Mášku, který dopravil hlavou balon za záda Sedláčka a dává na 2 : 0.

Druhý poločas v úvodních minutách pokračoval ve stejných kolejích a až v poslední čtvrthodině zápasu se hra domácích zvedla. V 59 minutě se hosté dostali do veliké šance Králem, ale včasné vyběhnutí Kozlíka byla gólovka zmařena. V 74 minutě si Doležal navedl balon do vápna , kde byl podle našeho názoru faulován, ale rozhodčímu se to nezdálo na penaltu a tak hra pokračovala. V 81 minutě předvedl individuální akci Krejčí, když si ve vápně pohrál se dvěma obránci a zkušeně k tyči dal pojišťovací gól na 3 : 0.

Za dnešní výkon si zaslouží pochvalu dva hráči a to Zábranský a Petráň.

Přejít nahoru