Táborsko B – Muži FKJS

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
7.5.2022 10:15 KP mužů 2021/2022 24. kolo
4 - 2
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Kozlík  – Funda, Staněk, Rozhoň, Petráň ( 12 min. Čapek )  – Míčka ( 46 min. Zelenka ), Chalupa – Zahrádka ( 56 min. Nosek ), Krejčí, Máška, Šourek ( 82 min. Rojík )

Ještě byl připraven brankář Lízal a do hry Šimek

Rohy :     5 : 6

Střely na branku :  11 : 3

Střely celkem: 21 : 11

Žluté karty :    5 : 1 66 min. Funda

Červené karty: 0 : 0

Úvod utkání si museli hosté připadat jak v hororovém filmu, když domácí nastoupili k velké ofenzívě a hned v první minutě Thioub trefil hlavou břevno. Ve 4 minutě po přízemním centru z pravé strany zakončuje zcela osamocený Thioub k tyči 1 : 0. V 6 minutě po kombinační akci na levé straně dává Škrleta góla z penaltové vzdálenosti 2 : 0. v 8 minutě Činčura se prosadil po centru z levé strany a zvyšuje na 3 : 0. Až po této kanonádě se hosté herně zvedli a domácí už do takových velkých gólovek moc nepouštěli i když se k zakončení několikrát ještě dostali, což už stačil brankář Kozlík pokrýt. V 19 minutě se Máška dostal k tečovanému centru a snižuje na 3 : 1. V 31 minutě se domácí ještě jednou prosadili a to Škrleta po zavánějícím ofsajdovém postavení a navyšuje skóre na 4 : 1. V závěru poločasu ve 45 minutě byl při zakončení sražen Zahrádka a nařízenou penaltu Rozhoň bezpečně proměnil a snížil na 4 : 2.

Druhý poločas byl víceméně o taktickém boji a brankových příležitostí bylo poskrovnu na obou stranách a tak rozhodl o výsledku začátek utkání, který jsme hrubě nezvládli. Domácí výhra byla zcela zasloužená.

Tentokráte bych z našeho mužstva nikoho neocenil pochvalou.

Přejít nahoru