Muži FKJS – Olympie Týn

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Kolo
24.4.2022 17:00 KP mužů 2021/2022 22. kolo
1 - 1
KONEC

Detail zápasu

Sestava:  Lízal  – Zahrádka, Žáček, Rozhoň, Petráň ( 60 min. Zelenka ) – Mička, Čapek - Nosek ( 85 min. Zábranský ), Chalupa, Máška – Šourek ( 67 min. Prajzler )

Rohy :    8 : 3

Střely na branku :  9 : 5

Střely mimo branku: 7 : 1

Žluté karty :    2 : 1 62 min. Šourek, 74 min. Zelenka – 75 min. Houska   

Červené karty: 0 : 0

První poločas jsme měli mírnou převahu od prvních minut, ale gólové šance jsme si téměř nevypracovali kromě 39 minuty, kdy Míčka připravil pro Noska dobrou pozici pro zakončení, ale branku těsně minul. Hosté se dostali před naší bránu těsně před koncem po rohovém kopu. To bylo vše v prvním poločase co se týká brankových příležitostí.

Na začátku druhého poločasu ve 47 minutě Dobal se po individuální akcí dostal před Lízala, ale Žáček stačil včas jeho střelu zablokovat. V 58 minutě Šourek rychle zpracoval na vápně balon a bodlem k tyči vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře, který jeho střelu vytlačil na roh. V 68 minutě po přízemním centru Noska ukradl obránce Týna gól Prajzlerovi. V 71 minutě Rozhoň z trestného kopu trefil břevno. Gól už byl na spadnutí, ale padl na druhé straně, kdy v 80 minutě se k odraženému míči dostal hostující Štos a prostřelil co mu stálo v cestě 0 : 1. Vypadalo to, že si hosté odvezou tři body, ale v 82 minutě zahráli hosté v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu Rozhoň bezpečně proměnil a srovnal skóre na 1 : 1.

Za náš tým si zaslouží pochvalu kapitán Žáček.

Přejít nahoru