Starší přípravky se umístili ve Vodňanech na 3. místě


Naše starší přípravky se zúčastnili mezinárodního turnaje ve Vodňanech ke 120. výročí založení klubu a obsadili pěkné 3. místo z 18 účastníků!

Hrálo se ve 3 skupinách po 6 účastnících, hrací doba byla 15 min, první 2 mužstva ze skupin postupovali do skupiny o umístění, přičemž si sebou přenesli výsledek ze zápasu s 2. postupujícím ze skupiny. Bohužel pořadatel musel zareagovat na nepříznivé počasí, které postihlo tento turnaj a zkrátil hrací dobu zápasů o umístění  pouze na 10 minut, což byla škoda. 

Rozlosování turnaje:

skupina A: FK Junior Strakonice, TJ Sušice, TJ Hradiště, FK Slavoj Český Krumlov, FK Chelčice, SK Slavoj Volyně,

Skupina B: FC Písek II., Sieraków nad Warta, TJ Blatná, TJ Lokomotiva Č.B., FK Tatran Prachatice, FC ZVVZ Mlilevsko II

Skupina C: SK Dobrá Voda, Oravský Podzámok, FK Vodňany, FC ZVVZ Milevsko I, TJ Dražejov, FC Písek I.  

Do turnaje jsme vstoupili poněkud ospale a v prvním zápase prohrály s Českým Krumlovem 0:1. Poté jsme přepli na vyšší rychlostní stupeň a zbylé zápasy ve skupině vyhráli : se Sušicí 3:1, Hradištěm 1:0, Chelčicemi 3:1 a Volyní 3:0. Do finálové skupiny jsme si přenesli výhru s Hradištěm, které nakonec překvapivě postoupilo na úkor Českého Krumlova. Ve finálové skupině jsme přehráli Milevsko I 3:1, Blatnou 3:0 a prohráli s Pískem II. 0:1  a Pískem I. 0:2.

Konečné pořadí turnaje (finálové skupiny o 1.-6.místo):

  1. Písek I
  2. Písek II
  3. Junior Strakonice
  4. Milevsko
  5. Blatná
  6. Hradiště

Nejlepším brankářem celého turnaje se stala Edita Cimrhanzlová. Nejlepší hráči z každého týmu (za nás to byl Fába Dufek) měli v rámci vyhodnocení turnaje dovednostní soutěž v lovení kaprů z kádě. Fába sice v této disciplíně neuspěl, ale to vůbec nevadilo, protože na hřišti to bohatě vynahradil!

Na našem pěkném výsledku se podíleli tito hráči: Edita Cimrhanzlová,  Vláďa Hájek, Fába Dufek, Jirka Steiner,  Lukáš Prokop, Michal Ředina, Honza Šíp, Dominik Barborka, Kuba Straka, Páťa Fürbach 

Ještě pro úplnost statistik uvádíme naše střelce: Vláďa Hájek a Michal Ředina po 4, Fába Dufek a Honza Šíp po 3, Lukáš Prokop 2  

Naši borci zaslouží pochvalu za vzornou reprezentaci našeho oddílu!

Ne menší pochvalu si zaslouží rodičové, kteří si v pracovní den našli skulinku a přišli nás povzbudit! 

Ještě jednou díky všem!

DSCN2964

Přejít nahoru